MENUMENU

اقامت در اکوادور

اقامت در اکوادور
راه هایی زیادی برای تبدیل شدن به یک شخص مقیم اکوادور وجود دارد و روند نسبتا ساده ای دارد. اگر چه شما بایستی الزاما درخواست ویزای مهاجرت خود را به نزدیکترین سفارت اکوادور به محل اقامت سابق خود ارسال کنید، ویزا بایستی از طریق وزارت روابط خارجی تصویب شود، بنابراین انتظار می رود روند تصویب چهار تا هشت هفته به طول انجامد.
مهاجرت به اکوادرو از طریق تحصیل و ویزای دانشجویی (12-V)
این ویزا برای دانش آموزان (در تمام سطوح، سال تحصیلی) و اعضای خانواده همراه دانش آموز (شوهر / همسر و فرزندان) می باشد.
پس از ثبت نام در یک مدرسه و یا اثبات ورود به یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در اکوادور شما باید درخواست ویزای تحصیلی خود را ارسال کنید.
گواهی پرداخت تمامی بدهی های مالی ضروری است. شما بایستی یک بانک سپرده دارای یک مقدار معقول پول را داشته باشید این مور برای پوشش هزینه های زندگی شما در طول اقامت در اکوادور می باشد. اطلاعات دقیق را از کنسولگری اکوادور در کشور خود به دست آورید. علاوه بر آن اگر شما دارای بستگانی هستید که شما را در این کشور حمایت میکنند تنها نیاز است یک نامه از تعهد کتبی آنها به صورت محضری داشته باشید.
مدت اعتبار ویزا:  این ویزا به مدت یک سال معتبر است (برای دوره های کمتر اط یک سال این ویزا قابل استفاده نیست).

مهاجرت به اکوادور از طریق کار یا تخصص (12- VI)
این ویزا شامل افراد حرفه ای و دارای سطح بالایی از مهارت حرفه ای از زمینه های تخصصی، و اعضای خانواده آنها می باشد.

  •     شخص باید سندی داشته باشد که نشان دهد توسط یک شرکت در اکوادور استخدام شده.
  •     مجوز به کار، صادر شده توسط دفتر منابع انسانی از وزارت کار.
  •     گواهی تحقق الزامات توسط سرپرست شرکت.
  •     کپی از آیین نامه شرکت.
  •     استشهاد از شرکتی که فرد در آن استخدام شده است، قبول مسئولیت برای هزینه های متحمل شده توسط بر فرد خارجی  در اثر ترک کشور یا اخراج.
  •     کپی از قرارداد کاری امضا شده توسط وزارت کار.
  •     گواهی پرداخت به موقع به “موسسه  امور اجتماعی” (دفتر تامین اجتماعی اکوادور) تصدیق شده توسط وزارت امور خارجه.
  •    همه اسناد باید بموقع و قانونی باشند.
  • اعتبار: تا دو سال؛ برای مدیران کل، تنها برای یک سال.

ویزای توریستی اکوادور برای بیش از 90 روز (12-IX)
اتباع خارجی که در حال برنامه ریزی برای اقامت در اکوادور برای بیش از 90 روز هستند نیاز به یک ویزای 12 IX  دارند. علاوه بر الزامات معمول ویزای 90 روزه، ویزای12-IX  نیاز به الزامات زیر دارد:

  •      گذرنامه معتبر برای بیش از شش ماه است.
  •      گواهی پلیس برای عدم سابقه کیفری در شهری که او ساکن بوده است.
  •      گواهی پزشکی و آزمون HIV، این گواهی بایستی نشان دهد که فرد هیچ گونه بیماری واگیر ندارد.
  •      بلیط بازگشت و یا سفر بعدی (هوا، زمین و یا سفر دریایی).
  •      دو عکس در اندازه مناسب گذرنامه
  •      فرم درخواست ویزا، امضا شده و کامل

مهاجرت به اکوادور ویزا داوطلب، مبلغ مذهبی (12 -VII)
ویزا از سوی سازمان مذهبی که متقاضی در اکوادور قرار است در آن کار کند درخواست خواهد شد، سازمان مذهبی بایستی توضیح دهد که چرا یک فرد خارجی برای کار خود نیاز دارد و شرح مختصری از وظایف آن شخص بایستی در درخواست آورده شود. الزامات این ویزا:

  • یک کپی از فرمان اجازه کار سازمان دولتی اکوادور.
  • یک کپی از آیین نامه نهاد میزبان در اکوادور.
  • یک کپی از سند حاکی از انتصاب نماینده قانونی در سازمان در اکوادور.
  • استشهاد از نهاد میزبان یا فرد، قبول مسئولیت برای هزینه های متحمل شده توسط داوطلب / مبلغ در نتیجه ترک کشور یا اخراج.
  • استشهاد از صدور گواهینامه خارجی برای ارائه خدمات بدون پرداخت هزینه.
  • گارانتی از نهاد حامی برای حمایت مالی فرد خارجی در طول اقامت شخص در اکوادور.
  • اعتبار: تا دو سال.

تبادل فرهنگی ویزای اکوادور (12-VIII)
معلمان، اساتید و حتی گاهی دانش آموزان می توانند در برنامه های توسعه تبادل فرهنگی شرکت کنند:

  • اگر نهادی قانونی برای کارهای خود به شخص مذکور نیاز داشته باشد.
  • کپی از ثبت نام رسمی فرد در اکوادور که نشان می دهده به صورت قانونی در آن نهاد قرار است به کار مشغول گردد.
  • کپی از نامه انتصاب نماینده قانونی.
  • نسخه ای از تبادل فرهنگی دو جانبه
  • استشهاد از نهاد میزبان یا فرد، مسئولیت های متحمل شده توسط خارجی به عنوان در نتیجه ختم تبادل فرهنگی یا اخراج را به عهده گیرد.
  • گارانتی حمایت مالی نهاد از فرد خارجی در طول اقامت فرد در اکوادور
  • اعتبار: یک سال.

مهاجرت به اکوادور از طریق ویزای سرمایه گذاری در املاک و مستغلات و یا اوراق بهادار (9-II)
این ویزا برای سرمایه گذاران املاک و مستغلات و اوراق بهادار که به سرمایه گذاری حداقل 25،000 $ در این کشور بپردازند. موارد مورد نیاز عبارتند از:

  • به روز رسانی گواهی ترخیص کالا از گمرک که نشان دهده اموال سرمایه گذار باشد.
  • هر نوع گواهی، از جمله اسناد امانتی، گارانتی، اوراق قرضه، گواهی سپرده، سهام، و تعهدات.
  • اصل و یک کپی از راهنمای ابزار و املاک مربوطه، که نشان دهنده مدت حداقل یک سال باشد.
  • توجه: سطح حداقل سرمایه گذاری مورد نیاز است دچار تغییر شوند.

ویزای سرمایه گذاری صنعتی اکوادور (9-III)
برای سرمایه گذاران در صنعت و یا سرمایه گذاران که مایل به صادرات محصولات کشاورزی، دام، یا مواد معدنی هستند، سرمایه حداقل معادل 30،000 $ لاطم است. موارد مورد نیاز و مالکیت انحصاری و یا مشارکت لازمه عبارتند از:

  • نسخه گواهی ثبت تجاری این شرکت، و یا از مشارکت در بورس و عضویت در سازمان فدرال مالیات اکوادور.
  • مجوز کسب و کار اعطا شده توسط وزارت تجارت بین المللی، صنعت، و ماهیگیری.

مهاجرت به اکوادور از طریق ازدواج
مهاجرت به اکوادور برای پیوستن به وابستگان نزدیک
یک شهروند اکوادور که از لحاظ اقتصادی و … وابسته به همسر خارجی خود یا یکی از اعضای خانواده مربوط به خون خود باشد می تواند برای ویزای مهاجرت آن فرد درخواست خود را ارسال کند. علاوه بر اعضای خانواده اتباع خارجی که دارای ویزای 9I – تایید شده باشند می توانند برای این مورد اقدام کنند ؛ دارندگان ویزای 9-II؛ 9–III؛ 9-IV؛ و 9-V  باید:

  • نسخه اصلی گواهی شده سند ازدواج خود را برای درخواست همراه داشته باشند. اگر شما در اکوادور ازدواج کرده اید، این گواهی در زمان ازدواج شما صادر شده است. اگر شما در خارج از اکوادور ازدواج کرده باشید، نسخه اصلی سند ازدواج باید ترجمه شود و توسط کنسول اکوادور تصدیق شده باشد.
  • اگر ویزا فقط برای یک کودک اکوادور از پدر و مادر غیر اکوادور باشد، شما باید اصل و کپی گواهی تولد کودک را داشته باشید.
  • اسنادی نشان دهنده ملیت اکوادوری همسر، پدر، یا مادر، از جمله سند و گواهی رای دادن.
  • تضمین اقتصادی امضا شده در یک دفتر اسناد رسمی که نشان دهد که فرد متقاضی ضامن بودجه کافی برای خود و خانواده خود برای هزینه های زندگی در اکوادور را دارا می باشد. این هزینه شامل بودجه لازم برای بازگشت به کشور اصلی در صورت لزوم نیز می باشد.
  • یک کپی از گذرنامه ضامن و شخص ذینفع خارجی.

ویزای اقامت اکوادور
همه برای درخواست های ویزای اقامت به موارد زیر نیاز دارند:

  • یک درخواست ویزا خطاب به مدیر کل، که توسط متقاضی و وکیل امضا شده باشد.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا مناسب با درخواست متقاضی.
  • دو نسخه محضری با تاریخ جدید، با گواهی از دفتر اسناد رسمی از پاسپورت و گواهی های مورد نیاز متقاضی.
  • یک فرم کامل درخواست برای کارت هویت (یک فرم حاوی داده ها و اطلاعات، برای اخذ کارت هویت شخص می باشد.)
  • دو عکس جدید در اندازه گذرنامه، رنگی با پس زمینه سفید
  • هزینه ویزا 500 $.می باشد

 

بازدید از این مطلب : 390 نفر !

متن دیدگاه‌ها

یک نظر ارسال کنید

mood_bad
  • هیچ نظری ثبت نشده است.
  • chat
    یک نظر ارسال کنید
    keyboard_arrow_up
    %u0637%u0631%u0627%u062D%u06CC %u0633%u0627%u06CC%u062A
    طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی