اقامت در مصر

آوریل 16 2018

اقامت در مصر

اقامت در مصر

تاریخ غنی مصر، آن را به یکی از مهمترین مقاصد گردشگری جهان تبدیل کرده و علاقه‌مندان به تاریخ و مسائل اسرارآمیز را به این کشور جذب می‌کند. تمدن مصر از قدیمی‌ترین تمدن‌های بشر است و بسیاری از پیشرفت‌های علمی بشر ریشه در این کشور دارد. صحنه‌ی سیاست این کشور نیز فراز و نشیب‌های زیادی داشته و دارد.
هر سال عده زیادی به عشق دیدن جاذبه های توریستی مصر، به کشور مصر می روند؛ متاسفانه ویزا توریستی مصر برای ملیت ایرانی صادر نمی شود و فقط امکان دریافت ویزای تجاری مصر برای اتباع ایرانی وجود دارد . برنامه رزرو هتل در مصر را پشت گوش نیاندازید؛ شما، تنها توریست مصر نیستید . زبان رسمی مصر، “عربی” است؛ ولی بیشتر مردم مصر به زبان انگلیسی یا فرانسوی هم حرف می زنند.

 

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا تجاری مصر :

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید .
  3. دعوتنامه معتبر از شرکتی در مصر .
  4. برگ ضمانت نامه از طرف شرکت مصری در مورد تمام مسئولیت های مسافر ( بیماری – اقامت و … )
  5. بلیط رفت و برگشت .
  6. برگه تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی .
  7. پس از اعلام درخواست ویزا تجاری به سفارت حداقل 40 روز کاری طول می کشد تا ویزا شما صادر شود .

 

 آدرس سفارت مصر در تهران :

شریعتی- بعد از پل ‏رومی- کوچه رضایی- ‏پلاک ۸‏ تلفن : 22214883 – 22242268 – 22205202 .

مشاهده در دایرکتوری مشاغل : 1721 بار

شما نیز تجربه ای در این زمینه دارید ؟
لطفا برایمان بنویسید تا اطلاعات کاملتر و معتبرتری داشته باشیم

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد

قالب وردپرس پوسته وردپرس