اقامت در گرجستان

اقامت گرجستان
آگوست 19 2017

اقامت در گرجستان

امروزه به دلایل متفاوتی افراد کشور گرجستان را برای مهاجرت انتخاب می کنند، که امنیت، هزینه پایین زندگی، نزدیکی به ایران و  آینده کشور گرجستان از عمده ترین این دلایل به حساب می آید. مهاجرت به گرجستان ن به صورت ممکن است، یکی با دریافت اقامت و دیگری شهروندی است. اقامت به شما اجازه میدهد چندین سال در کشور گرجستان زندگی کنید و از مزایای شهروندی استفاده کنید ولی حق رای و پاسپورت گرجی ندارید.

برای گرفتن اقامت 6 روش وجود دارد که موارد زیر به آن پرداخته ایم.

۱- ثبت شرکت در گرجستان :

این روش یکی از معمول ترین روش های اخذ اقامت گرجستان است که فرد با ثبت شرکت در گرجستان صاحب اقامت میشود.

۲-ازدواج با شهروندان گرجی :

اگر شما با شهروندان گرجستان(اعم از زن و مرد) ازدواج کنید میتوانید که کارت اقامت گرجستان را دریافت کنید.

۳-اقامت کاری و تحصیلی :

اگر شما برای شرکتی ثبت شده در گرجستان (ملیت مهم نیست) کار میکنید میتوانید نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

اگر شما با یکی از دانشگاه های گرجستان اعم از عمومی یا خصوصی به توافق برسید که قبول کنند در آنجا تحصیل کنید میتوانید از دانشگاه نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

۴-خرید خانه در گرجستان : طبق قانون جدید اگر شما در گرجستان خانه ای که قیمت آن بیشتر از ۳۵ هزار دلار باشد را داشته باشید میتوانید درخواست اقامت بدهید.

۵- سرمایه گذاری : اگر شما در گرجستان سرمایه گذاری به مبلغ ۳۰۰ هزار لاری (تقریبا ۵۰۰ میلیون تومان) انجام دهید پس از انجام کارها شما میتوانید اقامت گرجستان و پس از مدتی شهروندی را دریافت نمایید.

۶-گرجی های ایران :
پس از احراز صلاحیت ها و مشخص شدن گرجی بودن فرد و تاءید وی اقامت گرجستان به صورت رایگان و سریعا به گرجیان ایران اعطا میشود و پس از مدتی میتوانند شهروندی گرجستان را دریافت کنند.

(در کلیه ی موارد فوق به جز مورد ۶ ؛ باید ۲ الی ۴ سال اقامت را تمدید کنین تا شهروندی و پاسپورت گرجی به شما اعطا شود)

مشاهده در دایرکتوری مشاغل : 127 بار

شما نیز تجربه ای در این زمینه دارید ؟
لطفا برایمان بنویسید تا اطلاعات کاملتر و معتبرتری داشته باشیم

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد

قالب وردپرس پوسته وردپرس