اقامت در گرجستان

اقامت گرجستان
مرد 28 1396

اقامت در گرجستان

اقامت در گرجستان

امروزه به دلایل متفاوتی افراد کشور گرجستان را برای مهاجرت انتخاب می کنند، که امنیت، هزینه پایین زندگی، نزدیکی به ایران و  آینده کشور گرجستان از عمده ترین این دلایل به حساب می آید. مهاجرت به گرجستان  به دو صورت ممکن است، یکی با دریافت اقامت و دیگری شهروندی است. اقامت به شما اجازه می دهد چندین سال در کشور گرجستان زندگی کنید و از مزایای شهروندی استفاده کنید ولی حق رای و پاسپورت گرجی ندارید در ادامه با سایت 01iran  همراه باشید

برای گرفتن اقامت 6 روش وجود دارد که موارد زیر به آن پرداخته ایم.

۱- ثبت شرکت در گرجستان :

این روش یکی از معمول ترین روش های اخذ اقامت گرجستان است که فرد با ثبت شرکت در گرجستان صاحب اقامت می گردید .

توصیه سایت 01iran : در سال 2017 دولت گرجستان سخت گیری خاصی برای کنترل شرکتهای کاغذی یا شرکتهایی که ثبت شدن و افرادی با این امتیاز حق اقامت دریافت نموده اند .اما شرکتها فعال نیستند . را آغاز نموده . لذا توصیه می گردد جهت ثبت شرکت از وکلا رسمی و شرکتهای معتبر مشاوره بگیرید . تا از مشکلات بعدی در این کشور جلوگیری گردد.

ازدواج با شهروندان گرجی :

اگر شما با شهروندان گرجستان(اعم از زن و مرد) ازدواج کنید می توانید که کارت اقامت گرجستان را دریافت کنید.

۳-اقامت کاری و تحصیلی :

اگر شما برای شرکتی ثبت شده در گرجستان (ملیت مهم نیست) کار می کنید میتوانید نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

اگر شما با یکی از دانشگاه های گرجستان اعم از عمومی یا خصوصی به توافق برسید که قبول کنند در آنجا تحصیل کنید میتوانید از دانشگاه نامه ای به وزارت مهاجرت ببرید و اخذ اقامت کنید.

۴-خرید خانه در گرجستان : طبق قانون جدید اگر شما در گرجستان خانه ای که قیمت آن بیشتر از ۳۵ هزار دلار باشد را داشته باشید میتوانید درخواست اقامت بدهید.

۵- سرمایه گذاری : اگر شما در گرجستان سرمایه گذاری به مبلغ ۳۰۰ هزار لاری (تقریبا ۵۰۰ میلیون تومان) انجام دهید پس از انجام کارها شما می توانید اقامت گرجستان و پس از مدتی شهروندی را دریافت نمایید.

۶-گرجی های ایران :پس از احراز صلاحیت ها و مشخص شدن گرجی بودن فرد و تائید وی اقامت گرجستان به صورت رایگان و سریعا به گرجیان ایران اعطا می شود و پس از مدتی می توانند شهروندی گرجستان را دریافت کنند.

(در کلیه ی موارد فوق به جز مورد ۶ ؛ باید ۲ الی ۴ سال اقامت را تمدید کنین تا شهروندی و پاسپورت گرجی به شما اعطا شود)

“راهنمای اقامت ،تحصیل ،سفر وزندگی در دیگر کشورها”

مشاهده در دایرکتوری مشاغل : 240 بار

شما نیز تجربه ای در این زمینه دارید ؟
لطفا برایمان بنویسید تا اطلاعات کاملتر و معتبرتری داشته باشیم

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد

قالب وردپرس پوسته وردپرس